Hae tästä blogista

tiistai 28. kesäkuuta 2016

Juhannuksen tunnelmia

Juhannus on nyt juhlittu ja arkeen pitäisi palata vielä hetkeksi ennen heinäkuun lopun lomia.


Juhannusaatto meni ulkoilmasta ja auringosta nauttien. Pelailtiin krokettia, hypittiin lasten kanssa trampoliinilla, leikittiin vedellä, saunottiin, uitiin ja syötiin hyvin.
Käytiin M:n, veljeni ja hänen vaimonsa kanssa päivällä vähän pellolla opettamassa nuoremmalle veljelleni autolla ajoa, kun hän on juuri aloittanut autokoulun teoriatunnit. Sujui kyllä hyvin ensikertalaiseksi, hänestä tulee varmasti hyvä kuski. :)


Haettiin juhannusaattona myös juhannuskoivut rappusten viereen sekä lupiineja terassille. Viikonlopun aikana on tullut nautittua paljon hyvää ruokaa, kuten: hirvenlihaa, uusia perunoita, kermaperunoita, kinkkukiusausta, fetasalaattia, grillimakkaraa, lihaa, grillattuja ruisleipiä ja ananasta, maissia, haloumia, täytettyjä herkkusieniä (makkaraversio: sinihomejuustolla täytetty makkara käärittynä pekoniin), lettuja ja tietty vähän myös karkkia ja sipsiä. Nyt on maha täynnä herkkuja!






Lapset viihtyivät hyvin yhdessä ja vilinää riitti koko viikonlopun ajan. Täytyy paljastaa, että myös minä ja veljeni innostuimme eräänä iltana pelaamaan polttopalloa trampoliinilla kun J ja hänen kolme vuotias serkkunsa oli saatu nukkumaan. Alkoi vanhempiakin lapsettamaan ja kyllä oli hauskaa!. :)

Oli ihana viikonloppu ihanan perheen seurassa, mutta kyllä omaan kotiin on aina ihana palata. Palasimme eilen kotiin ja tänään illasta J lähtee mummolaan hoitoon perjantaihin saakka.



 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti