Hae tästä blogista

keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Sisustus pohdintaa - tv-taso


Moikka! Meillä meni telkkari vaihtoon viime viikolla. Vanha telkkarimme oli 37 tuumainen ja ehkä hieman pieni meidän nykyiseen kotiimme, sillä olohuoneessa katseluetäisyys sohvan ja tv-tason välillä on melko pitkä.
Täytyy myöntää, että itsekin olen joskus joutunut siristelemään silmiäni lukiessani ohjelman info-tietoja, vaikka näössäni ei pitäisi mitään vikaa ollakaan. :)
Olen kuitenkin ollut sitä mieltä, että kun telkkari toimii moitteettomasti, ei kannata ostaa uutta.
Mutta, nyt meille tarjoutui todella loistava tilaisuus saada 55 tuumainen telkkari todella edullisesti, sillä M:n sukulainen muutti pienempään asuntoon ja myi muuton tieltä kaikenlaista.
Vanha telkkarimme on ollut tv-tason päälle, mutta uusi telkkarimme laitettiin seinälle. Seinällä telkkari on myös turvassa J:ltä, joka kävi vanhaa telkkariamme välillä tökkimässä sormillaan ja saattoi joskus jopa hieman huitaista näyttöä leluillaan. Täytyy kyllä todeta, että kuvan laatukin on vähän toista kuin vanhassa telkkarissamme. Ja iltaisella kivan lisän tekee telkkarista seinälle heijastuvat ledit.


Nyt meillä on siis telkkari seinällä ja tv-taso tyhjänä! Mietin muutaman päivän kovasti, mitä kivaa keksisin tv-tason päälle, sillä mielestäni se näytti jotenkin autiolta. Mitään korkeaa tasolle ei voi laittaa, sillä tason ja telkkarin alareunan väli on noin 20 cm.
Sain viikonloppuna kuitenkin piilotettua telkkarista roikkuvat johdot koteloiden taakse ja toin viherkasvimme takkahuoneesta takaisin olohuoneeseen tv-tason viereen. Nyt taso ei enää näytäkään niin autiolta silmääni! En tiedä johtuuko tämä kasvista vai siitä, että silmä on tässä muutaman päivän aikana tottunut tyhjään tasoon.
Olen nyt myös päättänyt, että taso saa toistaiseksi olla tyhjänä (onpa ainakin helppoa pyyhkiä pölyt), ja jos joku päivä keksin jotain matalaa, nättiä ja J:n kestävää tasolle, niin sitten tilanne voi muuttua. :)

Syksyllä ja talvella tähän tasolle tulee varmasti laitettua kynttilöitä luomaan tunnelmaa.

 
 

2 kommenttia:

  1. Upean nököinen tuli.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Täytyy osallistua ja pahoittelut kun vastaus kesti. :)

    VastaaPoista