Hae tästä blogista

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Viikonloppu suunnitelmia

Varmasti monella teistäkin on huomenna tiedossa juhlat. Joko omat lakkiaiset/valmistujaiset tai jonkun muun juhlat, minne olette menossa vieraiksi. 

Meilläkin on tiedossa kahdet juhlat. Toiset ovat mieheni siskon lakkiaiset ja toiset serkkuni valmistujaiset. Koska juhlat pidetään eri paikkakunnilla, emmekä millään kerkeä molempiin juhliin, olemme tänä vuonna päätyneet luovaan ratkaisuun. Me hajaannumme!

M lähtee siskonsa lakkiaisiin ja minä lähden J:n kanssa serkkuni valmistujaisiin. Tässä on kortti, jonka askartelin serkulleni. Idean sain Sinellin verkkosivuilta, mutta muokkailin toteutusta hieman. Kannattaa käydä kurkkaamassa Sinellin sivut jos on tarvetta korttiaskartelulle. 

Kortin sisälle kirjoitin seuraavan tekstin:

Yksi elämänvaihe on onnellisesti takana.
Todistus kädessä, juhlat illalla,
hymy huulessa ja katse tulevaisuuteen,
askel kerrallaan kohti uusia aikoja.
Tänä omana päivänäsi
Sulle onnea toivotamme!

Onnittelutekstin kortin sisälle löysin Maisamaamontalomaalla -blogista.




Lauantai meneekin juhlahumussa läheisten seurassa ja sunnuntaina ajattelimme viettää ainakin suurimman osan päivästä ihan vain kotosalla oman perheen voimin. Mietteissä on ollut, että kävisimme myös moikkaamassa puoli vuotiasta kummityttöämme, sillä emme ole nähneet häntä vähään aikaan, vaikka asummekin lähekkäin. 

Osittain tähän pitkään näkemiseroon on vaikuttanut joka viikonloppuiset menot ja J:n sairastamiset, sillä emme tietenkään halua tartuttaa pikku neitiä.

M on tässä muutaman päivän haaveilut kaikesta grillattavasta, joten sunnuntaina on varmasti tiedossa myös grillausta. Toivotaan, että sää suosii meitä viikonloppuna.

Nyt täytyykin katsoa vaatteet valmiiksi huomista varten, silittää M:n paita ja kirjoittaa vielä nimet valmistujaiskorttiin. 

Oikein paljon onnea kaikille ylioppilaille ja valmistuneille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti