Hae tästä blogista

perjantai 15. heinäkuuta 2016

Lomalle lompsis ! !


Wuhuu! Nyt se on täällä, kauan odotettu L-O-M-A ! ! ! ! !

Tiedossa on siis kaksi viikkoa lomailua oman perheen kanssa ja osittain myös sukulaisten. Huomenna starttaamme auton kohti mökkiä puolen päivän aikaan.

Tarkoitus olisi viettää ensimmäinen viikko mökillä, jossa seuranamme on minun vanhempani sekä nuorin veljeni eli J:lle on leikkikaveri tiedossa. Mökiltä palaamme todennäköisesti siis ensi perjantaina, sillä lauantaina olisi J:n kummitädin 30-kymppiset. Mökiltä suoraan juhliin!!

Seuraavan viikon vietämmekin kotona, mutta päivisin varmasti käymme jossain. Tiedän, että lomalla pitäisi osata rentoutua ja olla suunnittelematta liikaa, mutta itselleni iskee, joka kerta kauhea suunnitteluvimma. Kai haluan saada lomasta kaiken mahdollisen irti. Olen jo miettinyt, että tuolla toisella lomaviikolla voisimme käydä jossain kotieläinpihalla, perhepuistossa ja Ikeassa pitäisi piipahtaa ostamassa J:n huoneeseen hyllykkö. Suomenlinnakin vähän houkuttelisi. Saa nähdä mitä ideoita ehdin vielä saamaan ja mitä niistä sitten toteutetaan.

Blogissa hiljenee nyt viikoksi, sillä nettiyhteys mökillä on melko hidas ja tökkivä, enkä halua lomalla kiristää hermojani taistelemalla netin kanssa.

Kerron mökkiviikostamme hieman myöhempänä. Toivotan kaikille oikein hyvää heinäkuista viikkoa! Toivotaan, että aurinko muistaisi meitä välillä lämmöllään ja valollaan!

Tämän kuvan löysin googlesta ja kiinnitin työhuoneeni oveen, töistä lähtiessäni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti