Hae tästä blogista

perjantai 8. heinäkuuta 2016

Parisuhde viikonloppu (viikko)


Nyt olisi tiedossa aikuisten viikonloppu ilman lapsia, sillä J tulee mökiltä kotiin vasta sunnuntaina.
Tarkoituksena on viettää kahden keskistä aikaa ja rentoutua. Ajattelimme, että lauantaina kävisimme M:n kanssa ulkona syömässä ja tänään mietimme lähtemistä kaupungin ilta-/yöelämään. Tämän hetkinen sää ei oikein houkuta tuohon yöelämään, mutta voihan se mieli vielä iltaa kohden muuttua. Mitään emme ole lyöneet lukkoon, joten fiiliksen mukaan mennään.
Lauantaina ja sunnuntaina nukutaan pitkään, sillä tämä on harvinaista herkkua, kun J, eikä herätyskello ole herättämässä. Syödään aamupalaa rauhassa ja rentoudutaan.
Viikolla onkin tullut töiden jälkeen tehtyä kaikki suunnitellut kotityöt, joten viikonloppuna voi keskittyä olennaiseen – olemiseen! On pesty sohvan päälliset ja käsitelty ne, pesty lattiat, pesty pyykit, käyty kaupassa ensi viikkoa varten ja hommattu hiekkalaatikkoon hiekat sekä täytetty se hiekalla, joten laatikko on nyt muutamaa tukipuuta vaille valmis J:tä varten.
Olen myös tämän viikon aikana huomannut jälleen, että kahdenkeskinen aika miehen kanssa tekee kyllä hyvää parisuhteelle. Olemme tällä viikolla tulleet töistä kotiin omia aikojamme ja osittain puuhattu omia juttujamme, mutta silti vietetty osa illoista kahdestaan kotona ilman pakollisia arkirutiineja, kuten J:n kylvettäminen, iltapuuro, nukkumaanlaitto, lelujen siivoaminen ja keittiön siivoaminen – olemme antaneet toisillemme enemmän aikaa ja huomiota. Fiilis on hyvä ja tällä jaksaa painaa vielä ensi viikon töissä ennen lomia.
Kulunut viikko on myös näyttänyt, kuinka paljon enemmän sitä pystyy tekemään, kun ei ole pieni lapsi läsnä. J:n kanssa ollaan melko sujuvasti hoidettu aina kotityöt, mutta kyllä yksin saa vielä tehokkaammin toimittua.
Tämän viikon jälkeen on mukava saada J kotiin ja uusi viikko alkaa varmasti hyvissä fiiliksissä. J ja M aloittavatkin poikien keskeisen lomaviikon, kun minä olen vielä ensi viikon töissä.
Ihana tunne, kun viikonloppu alkaa ja tietää, ettei tarvitse tehdä mitään suurempia kotitöitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti