Hae tästä blogista

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Softcare verhoilusuoja


Sataa, sataa ropisee… Kesäisissä sadepäivissä on ehdottomasti myös hyvät puolensa! Tulee tehtyä ahkerammin kotitöitä sisällä, kun mieli ei tee ulos, talo viilenee helteiden jälkeen ja on hyvä tekosyy käpertyä laiskottelemaan sohvan nurkkaan.
Tällä viikolla näyttäisi olevan useampi sadepäivä, joten täytyy ottaa niistä kaikki ilo irti.
Kävin eilen ostamassa Softcare verhoilusuojan ja heitin kaikki sohvan tyynynpäälliset pesukoneeseen. Tänään olisi tarkoitus laittaa päälliset takaisin paikoilleen ja käsitellä ne verhoilusuojalla. Täytyy kyllä kehua tuota suojaa! Olen käsitellyt sohvan kerran aikaisemmin noin kaksi vuotta sitten, kun sohva ostettiin. Käsittelyaineen kuivuttua testasin tiputtamalla hieman vettä kankaalle, että kuinka hyvin se estää vettä imeytymästä ja TOIMI! Vesipisara jäi vain kellumaan kankaan päälle.
Käsittely on pitänyt tehonsa myös näin kahden vuoden jälkeen. Vaihdoin alkukesästä J:lle vaippaa sohvalla ja hän ehti lorauttamaan pissan sohvalle. Äkkiä nappasin tyynynpäälliset pois sohvatyynyistä ja hämmästyksekseni huomasin, että pissaa oli imeytynyt kyllä kankaaseen, mutta ei yhtään itse istuintyynyyn! Olin varma, että myös istuintyynyt pitäisi pestä, mutta pelkillä päällisillä selvittiin.
Sohva on toki pari päivää pois käytöstä, kun tyynynpäälliset ovat ensin pesussa ja sitten odotetaan vuorostaan tekstiilisuojan kuivumista, mutta täytyy käpertyä sohvan sijaan iltaisella sänkyyn telkkarin ääreen. :)
Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Softcare verhoilusuojaa, jos ette ole vielä kokeilleet!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti