Hae tästä blogista

lauantai 6. elokuuta 2016

Päiväkotiin tutustuminen

Meidän pikku J on ollut onnekas saadessaan viettää pitkän kesäloman. Hän on lomaillut juhannuksesta saakka ja nyt olisi aika palata päiväkotiin ja arkeen.


Olen joskus aiemmin maininnutkin, että J aloittaa nyt eri päiväkodissa, kuin missä oli alkuvuoden ja kävimmekin eilen tutustumassa uuteen päiväkotiin koko perheen voimin. J aloittaa nyt meidän lähi päiväkodissa, joka oli toiveenani jo vuoden alussa. Ihanaa, nyt omakin työmatka lyhenee huomattavasti niiltä päiviltä, kun vien ja haen J:n.


Päiväkoti on suhteellisen uusi, sillä rakennus on valmistunut 2009. Samassa rakennuksessa toimii myös vanhusten palvelutalo ja lapset sekä vanhukset vierailevat vuoroin toistensa luona. Ideana tämä on mielestäni loistava, sillä lapset varmasti piristävät vanhusten päivää ja lapset oppivat toimimaan vanhusten kanssa, sillä kaikilla lapsilla ei välttämättä ole mahdollisuutta tavata usein esimerkiksi omia isovanhempiaan.


Päiväkoti vaikutti oikein viihtyisältä ja hoitajat mukavilta. Sielä oli myös erillinen vesihuone, jossa lapset pääsevät leikkimään vedellä ja oleskelemaan altaassa - J tykkää varmasti! Oli myös jumppasali, jossa järjestetään kerran viikossa vanhuksille lauluesityksiä. :)


J aloittaa päiväkodin ensiviikolla kolmella hieman lyhyemmällä päivällä, sillä M on vielä ensi viikon sairaslomalla, joten J saa tutustua rauhassa uuteen hoitopaikkaan. Ensi viikon jälkeen palaammekin koko perhe takaisin arkeen.


Kertoilen ensi viikolla, miten J ensimmäiset päivät hoidossa ovat sujuneet. Nyt tuntuu kyllä siltä, että J tulee varmasti viihtymään hyvin hoidossa. :)


Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti