Hae tästä blogista

tiistai 14. helmikuuta 2017

Onko minusta bloggaajaksi?!

Aloitin blogin 2016 koska halusin kokeilla, millaista blogin kirjoittaminen on ja itse asiassa tykkäsin siitä. Olen kuitenkin pitkään pitänyt hiljaisuutta ja pohtinut, onko tämä kuitenkaan se minun juttuni? Ja jos taas aloitan kirjoittamisen, odotetaanko minulta uusia juttuja kerran viikossa vai onko niin sanotusti "okei" kirjoittaa silloin kun itselle sopii?


Pohdiskeluni jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että kokeilen blogin jatkamista ja teen sen niin kuin itsestä hyvältä tuntuu! :)


Tähän ratkaisuun päädyin osittain myös sen vuoksi, että elämässäni on tulossa suuria muutoksia ja blogi voisi olla hyvä kanava jakaa ajatuksiani (terapioida samalla itseään) ja uskon, että tulevat kirjoitukset saattaisivat kiinnostaa myös siellä ruudun toisella puolella samassa elämän tilanteessa olevia.


Tästä tulevasta muutoksesta kerron tarkemmin hyvinkin pian omana postauksenaan.


Sisällön pyrin pitämään edelleen positiivisena ja jutut koostuvat omasta ja perheeni aivan tavallisesta elämästä ja kaikesta mitä siihen liittyy. Onhan se niin, että suurin osa ajastamme kuluu siihen tavallisen arjen pyörittämiseen, joten siitä on hyvä osata myös nauttia! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti